Jobb i bar och diskotek

När det handlar om arbeten för dig som är student är det oftast ett kvälls- och nattarbete som kommer att passa bäst. Förutom alla arbeten inom spelbranschen finns det massor av andra jobb inom bar-, restaurang- och diskoteksbranschen. Många gånger kan detta betyda att du börjar som diskare, då det är ett av de vanligaste jobben för studenter inom bar och diskotek gällande jobb utan tidigare erfarenhet. Med lite sunt förnuft går det dock ganska fort att komma vidare inom denna bransch för de som är intresserade av mer och bättre jobb. Många gånger är denna bransch även enklare att komma vidare inom sett till utseende och kön.

Är du en trendig och modern kille med ett skapligt yttre och en bra attityd, eller en snygg tjej med ett trevligt bemötande, kommer detta att göra det enklare för dig att slippa disken. Här kan du få ett arbete som servitör eller servitris direkt, vilket gör att du får ett större ansvar men även ett roligare arbete. Du kommer Panic!_at_the_Discoförmodligen även att tjäna lite mer än att jobba som diskare, samtidigt som du kommer att få en snyggare klädsel och träffa mer människor. När du ska jobba inom bar och diskotek och arbetet innefattar servering och hantering av alkoholhaltiga drycker är det en åldersgräns på 18 år som gäller enligt svensk lag.

Om du nu är den som har åldern inne och gillar att jobba med människor kommer du snart även att se de välbesökta spelborden på många barer och diskotek. Här har du som är intresserad av spel även möjligheter att få ett jobb som croupier eller dealer. Detta jobb söker du dock inte på de olika barerna och diskoteken, utan de finns oftast utsatta i platsbanken eller i dagspress. Alternativt kan du alltid ställa frågan till någon som redan jobbar med detta på plats för mer information.